Lezita, anne ve bebekleri için mutluluk yuvası kurdu!

Kategori : Haberler
Oluşturma Tarihi : 29 Mart 2024 Cuma

Lezita, yeni annelerin bebeklerini sağlıklı bir ortamda besleyebilmeleri için ‘Mutlu Anne Odası’ projesini hayata geçirdi. Firmanın İzmir Kemalpaşa’daki üretim tesisinde hazırlanan bu özel odada anne sütü hijyen ve konforlu bir ortamda sağlanarak bebekler beslenebilecek.

Çalışan dostu bir anlayışla faaliyetlerini sürdüren Lezita, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde yeni anne olan çalışanlarına ‘Mutlu Anne Odası’ hediye etti. Mutlu çalışma ortamlarının verimliliği artırmada önemli rol oynadığının farkında olan Lezita, İzmir Kemalpaşa’daki üretim tesisinde hayata geçirdiği  ‘Mutlu Anne Odası’ ile yeni annelerin bebeklerini sağlıklı bir şekilde besleyebilmeleri için konforlu ve huzur veren bir ortam hazırladı.

Mutlu Anne Odası

Lezita Genel Müdürü Mesut Ergül, ‘Mutlu Anne Odası’nın açılışında şirketlerinde çalışan yeni annelere verdikleri öneme dikkat çekerek, “Yeni anne olan çalışanlarımız, iş günlerinde bebeklerine anne sütü sunmanın rahatlığını ve güvencesini yaşayabilecekler. Ayrıca çok yakında Lezita bünyesinde bir kreşimiz de hayata geçecek. Lezita, çalışanlarının refahını ön planda tutarak, sadece bir iş yeri olmaktan çok daha fazlasını sunmaya devam edecek” diye konuştu.&

Lezita

‘Mutlu Anne Odası’ annelere hijyenik ortam sunacak

Kadınların iş hayatındaki varlığının ekonomik ve toplumsal kalkınmanın sürdürülebilirliği açısından son derece önemli olduğuna dikkat çeken Lezita Pazarlama Müdürü Besime Bakiler de ‘Mutlu Anne Odası’ projesi için şunları söyledi: “Lezita’da yönetim kurulundan, yöneticilerimize ve üretime kadar her alanda kadının iş gücü var, kadının sesi var, kadının gücü var, kadının emeği ve yaratıcılığı var.

Besime Bakiler

İş hayatında kadın olmak, zorlukları da beraberinde getiriyor. Lezita bünyesinde açtığımız ‘Mutlu Anne Odası’, annelerimizin rahatlığını gözetirken, onların hijyenik bir ortamda kolaylıkla süt sağması ve güvenle saklayabilmesi için ev konforunda bir ortam sunuyor.”

Philips Avent’in ‘Süt Saatim’ sosyal sorumluluk projesi kapsamında hayata geçirilen ‘Mutlu Anne Odası’nda tüm süt sağım ekipmanları bu firma tarafından karşılandı.

Hayatın her alanında cinsiyet eşitliğini savunan Lezita, kadınların iş gücüne katılımını teşvik ediyor.

Lezita, tüm iş birimlerinde daha çok kadına istihdam sağlayabilmek için eşitliğin sağlanması yönündeki politikalarını İnsan Kaynakları departmanı ile sürekli güncelliyor.

Bu çalışmalar doğrultusunda bugün Lezita’nın toplam çalışan sayısının yüzde 40’ı kadınlardan oluşuyor.


0/(0)
29 Mart 2024 Cuma
Yorum (0)


Yorum Yazınİçerik hakkında ki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.


Kategori'ye Ait Diğer Haberler