KALESERAMİK’TE ÜST DÜZEY ATAMA: KASİA ÖZGEN

Oluşturma Tarihi : 25 Ekim 2022 Salı

Kaleseramik Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı görevine Kasia Özgen getirildi.

Türkiye seramik sektörünün kuruluş ve gelişimine öncülük eden Kaleseramik’te üst düzey atama gerçekleşti. Kaleseramik Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı görevini Kasia Özgen üstlendi. Kaleseramik Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı görevini üstlenen Özgen, şirketin tüm pazarlama, ürün, tasarım, marka, dijital dönüşüm, müşteri deneyimi ve profesyonel iletişim gibi kritik iş birimlerini içeren stratejik pazarlama departmanının operasyonunu yönetecek.

Farklı şirketlerde; marka oluşturma direktörü, genel müdür yardımcılığı, başkan yardımcılığı gibi önemli pozisyonlarda, ulusal ve uluslararası arenada önemli projelere imza atan Kasia Özgen, dünyanın dört bir yanına ihracat yapan ve büyüme hedeflerinde de yine küresel pazara odaklanan Kaleseramik’in pazarlama stratejilerinin geliştirilmesinde önemli bir rol üstlenecek.

Kaleseramik’in özellikle müşteri deneyimini kusursuz hale getirmeyi hedeflediği dijitalleşme, inovasyon ve sürdürülebilirlik yol haritasındaki stratejilerinden de sorumluluk alacak olan Özgen, bu alanlarda şirketi daha da ileriye taşıyacak çalışmaları yürütecek.

Özgen ayrıca, faaliyet gösterdiği tüm alanlarda yarınlara daha iyi bir dünya bırakma felsefesi ile hareket eden Kaleseramik’in ‘İyi Bak Dünyana’ vizyonu doğrultusunda sürdürülebilirlik çalışmalarına ve Atölye Kale gibi kadın emeğini desteklediği pozitif etki yaratan döngüsel projelerine de deneyimi ve yaratıcılığıyla katkı sunacak.

Uluslararası ve Türkiye pazarlarındaki uzun tecrübesi ile pazarlama dünyasının önemli isimleri arasında yer alan Kasia Özgen, Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisat Bölümü’nden 1991 yılında mezun oldu. İleri seviyede İngilizce ve Lehçe bilen Özgen, iş hayatına 1991 yılında Stratejik PL Uzmanı olarak Türk Eximbank ve Garanti Bankası’nda başladı. 1996-2003 yılları arasında Unilever’de Kıdemli Ürün Müdürü olarak çalışan Özgen, 2003-2008 yılları arasında Koç Holding’e bağlı Tat A.Ş.’de Kıdemli Pazarlama Direktörlüğü görevini yürüttü. 2008 yılında tekrar Unilever’e dönen Özgen, 2014 yılına kadar Marka Oluşturma Direktörü  ve Marka Geliştirme Direktörü pozisyonlarında görev aldı. 2015-2016 yılları arasında Sütaş A.Ş.’de Temel Kategoriler’de Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Kasia Özgen, 2016-2019 yıllarında Anadolu Efes Türkiye ve sonrasında Global Pazarlama Direktörü olarak çalıştı. 2019 - 2021 yılları arasında Koç Holding Tat A.Ş.’de Türkiye ve uluslararası pazarda, Genel Müdür Yardımcısı olarak pazarlama, dijital ve ticari alanlarda önemli çalışmalara imza atan Özgen, Yönetim Kurulu’nda Kadın Derneği’nin de 3. Dönem mezunu.


0/(0)
25 Ekim 2022 Salı
Yorum (0)


Yorum Yazınİçerik hakkında ki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.


Kategori'ye Ait Diğer Haberler