EŞİTLİĞİN LİDERLERİ 2023 ÖZEL ÖDÜLLERİ SAHİPLERİYLE BULUŞTU

Kategori : Haberler
Oluşturma Tarihi : 16 Aralık 2023 Cumartesi

Birleşmiş Milletler’in “Dünya Erkekler Günü” olarak kabul ettiği, ülkemizde 2022 yılında ilk defa Kadın Dostu Markalar Platformu öncülüğünde kutlanan ve Platform’un değerleri doğrultusunda anlam yükleyip isimlendirdiği “19 Kasım Eşitliğe İnanan ve Eşitliği Güçlendiren Erkekler Günü” bu yıl 2. kez düzenlenen bir organizasyonla kutlandı. “Eşitliğin Liderleri” Ödülleri’nin de sahiplerini bulduğu bu önemli organizasyon 12 Aralık 2023 tarihinde CVK Park Bosphorus Hotel’de iş, sanat ve spor camiasından sürpriz isimlerin de katılımıyla gerçekleşti.

Kadın Dostu Markalar Platformu’nun ülkemizde ilk defa 2022 yılında Raffels Otel’de gerçekleştirdiği özel bir organizasyonla kutladığı ve iş, sanat, spor dünyasından toplumsal cinsiyet eşitliğine dair proje ve düşüncelerin sahibi 11 özel isme “Eşitliğin Liderleri 2022 Özel Ödülleri’ni takdim ettiği program, bu yıl 2.kez gerçekleştirildi.

Davut Doğan Ödül kırpıkEşitliğin Liderleri 2023 Özel Ödülleri’nin takdim edildiği program, Kadın Dostu Markalar Platformu’nun eşitlik, çeşitlilik, hakkaniyet odağında hayata geçirdiği projelerden biri olan, 6 Şubat depremlerinden çok kısa bir süre sonra bölgedeki kadın ve çocukları odağına alarak “Kadınlara Umut, Çocuklara Mutluluk” mottosuyla yola çıkan “İyiliğe Bir İlmek” projesinin “Hayat Yeniden” Defile&Müzayede programı ile eş zamanlı olarak 12 Aralık 2023 tarihinde CVK Park Bosphorus Hotel’de gerçekleştirildi.

Eşitlikçi yönleri, yönetim felsefeleri ve toplumsal cinsiyet eşitliğine değer katan projeleriyle bilinen ve örnek teşkil eden iş insanlarına “Eşitliğin Liderleri 2023 Özel Ödülleri takdim edildi.

Fırat Fidan Ödül kırpıkProgramda “Eşitliğin Liderleri 2023 Özel Ödülleri” takdim edilen isimler;

Haluk Kayabaşı- Kibar Holding CEO

Murat Kolbaşı- Arzum Elektrikli Ev Aletleri Yönetim Kurulu Başkanı

Davut Doğan- Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı

Fırat Fidan- FDN Grubu Yönetim Kurulu Üyesi

Murat Arslan- CVK Park Bosphorus Genel Müdürü

Programda, CVK PARK BOSPHORUS, AVEON GLOBAL SİGORTA, BAHÇEŞEHİR OKULLARI, NETAFİM ve DESA, CEMİL İPEKÇİ, ÜMİT ÜNAL ve BANU NOYAN’a da 2023 “Değer Katanlar Özel Ödülleri” takdim edildi.


0/(0)
16 Aralık 2023 Cumartesi
Yorum (0)


Yorum Yazınİçerik hakkında ki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.


Kategori'ye Ait Diğer Haberler