HALKBANK, KADIN GİRİŞİMCİLERE ÖZEL KREDİ KARTI ÜRETTİ

Kategori : Haberler
Oluşturma Tarihi : 11 Nisan 2022 Pazartesi

Faaliyetleri, avantajlı ürün ve hizmetlerinin yanı sıra farkındalık programları ile de Türkiye’nin kadın girişimci ekosistemine önemli katkı sağlayan Halkbank, “Paraf Üreten Kadın Kredi Kartı ile kadın girişimcilere yeni fırsatlar sunuyor.

Üreten Kadının Bankası’ misyonuyla kadınları birçok alanda desteklemek için program ve projeler üreten Halkbank, Paraf Üreten Kadın Kredi Kartı’nı hayata geçiriyor. Bu kart ile Türkiye’nin kadın girişimci ekosistemini büyütmeye dair yeni ve güçlü adımlar atıyor. Kadın Girişimci Kredi Destek Paketi ve Üreten Kadınlar Projesi’yle bir yılda 105 bin kadına finansman sağlayan Halkbank, girişimcilerin üretim, yatırım ve ihracat yapmalarına aynı zamanda da istihdam sağlamalarına destek oluyor.

Mal ve hizmet üretimi yapan, serbest meslekte iştigal eden, ticari faaliyete yönelik yeni bir iş yeri açmak isteyen ya da bir iş fikrine dayalı olarak faaliyet gösteren gerçek veya tüzel kişi işletme sahibi kadın girişimcilerin faydalanması amaçlanan Paraf Üreten Kadın Kredi Kartı ile kadın girişimcilere yönelik avantaj yelpazesini genişletiyor. Paraf Üreten Kadın Kredi Kartı’nı ilk kez 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesinde gerçekleştirdiği “Üreten Kadınlar Yarışması Ödül Töreni”nde duyuran Halkbank, bu yeni ürünüyle girişimcilerin finansman erişimini kolaylaştırmayı ve bu yöndeki imkânları çeşitlendirmeyi hedefliyor.

Paraf Güzellikler Dünyası’nın Paraf Günüm, Paraf Üstü, Cumartesi Restoran İndirimi gibi özelliklerinin yanı sıra KOBİ’lere yönelik tüm avantajlarını sunan Üreten Kadın Kredi Kartı, lansman kampanyası doğrultusunda gıda – market sektöründe yapılacak ilk 5 harcamaya 3 ay erteleme fırsatı ve girişimcilerin doğum günlerinde indirimler sağlayacaktır Türkiye’nin önde gelen şirket ve kuruluşlarıyla gerçekleştirilen anlaşmalar çerçevesinde daha pek çok ‘güzellik’ sunan yeni kredi kartı; vergi-sigorta ödemelerinde indirim, yapı malzemeleri, hırdavat, nalburiye, sağlık ürünleri ve kozmetik sektörlerinde yapılacak alışverişler için ParafPara’nın yanı sıra ekstra taksit veya erteleme imkânı sunuyor. Ayrıca üye iş yerleri için de yüzde 50’ye ulaşan indirimli POS aidatı sağlıyor.


4,0/(1)
11 Nisan 2022 Pazartesi
Yorum (0)


Yorum Yazınİçerik hakkında ki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.


Kategori'ye Ait Diğer Haberler