Herbalife, Kadın Ve Genç Girişimcilerle Büyüyecek

Kategori : Haberler
Oluşturma Tarihi : 05 Haziran 2024 Çarşamba

Topluma iyi beslenme alışkanlığı kazandırmak ve bunu geniş kitlelere ulaştırmak adına her yaştan girişimciye fırsat eşitliği sunan Herbalife, distribitör ağını da daha büyütebilmek için özellikle kadın ve genç girişimcilerin istihdamına katkı sağlayacak.

Türkiye’de 1980’den bu yana aktif yaşam alışkanlıklarının geliştirilmesine destek olmayı amaçlayan Herbalife, kilo kontrolü, takviye edici gıdalar, sporcu beslenmesi ve cilt bakımı ürünleriyle insanların yaşamlarını iyi yönde değiştirmesine yardımcı olmayı hedefliyor. Özellikle kişisel gelişim konularında da hizmetler vererek başta girişimcilik konusunda eğitimler de veren Herbalife, kadın girişimcilere fırsat eşitliği sağlamaktan da geri kalmıyor. Türkiye’de yaklaşık yüzde 55’i kadınlardan oluşan 100 binden fazla distribütörüyle hizmet veren şirket, kendi işini kurmak isteyenlere de doğrudan satış sektöründe önemli kapılar açıyor.

Herbalife

Son dönemlerde özellikle Z kuşağı ve kadınların kendi işini kurmayı amaçladıklarına dikkat çeken Herbalife Türkiye Genel Müdürü Naime Yalçın, bu girişimcilerin düşük sermayeyle satış sektöründe faaliyete geçebilmeleri için imkan sağladıklarını söyledi. Yalçın, “Herbalife olarak, biz de yeni girişimcilere destek olmak için iş geliştirme konusunda yıllardır deneyim edinmiş distribütörlerimiz ve alanında uzman profesyonellerle eğitimler veriyoruz.

Girişimcilik konusunda çok kapsamlı bir eğitim destek sistemi kurmuş durumdayız. Farklı yaştan ve seviyeden insanların yaşamış olduğu farklı deneyimleri onlarla paylaşıyoruz. Ayrıca, beslenme eğitimleriyle de kilo kontrolü konusunda bilinçlenmelerine destek oluyoruz. Liderlik, girişimcilik ve beslenme eğitimlerinin hepsini de ücretsiz gerçekleştiriyoruz. Bu sayede, girişimciler kendi işlerini kurarak hem finansal bağımsızlık elde ediyor hem de kariyerlerini istedikleri gibi yönlendirebiliyorlar” dedi.

Özellikle kadın girişimcilere destek verilmesini de çok önemsediklerini ifade eden Yalçın, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sektörde yer alan girişimcilerin yüzde 70’inden fazlasını oluşturan kadın girişimcileri desteklemeyi ve onlar için bir kariyer planı oluşturmayı çok önemsiyoruz. Amacımız, Herbalife’ın çalışma biçimine de uyum sağlayan genç girişimcileri kendi bünyemize daha çok dahil etmeyi istiyoruz.”


0/(0)
05 Haziran 2024 Çarşamba
Yorum (0)


Yorum Yazınİçerik hakkında ki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.


Kategori'ye Ait Diğer Haberler