LA FANN’DAN KIZ ÇOCUKLARINA DESTEK

Kategori : Haberler
Oluşturma Tarihi : 25 Ocak 2023 Çarşamba

La Fann ürünlerinden kız çocuklarına burs desteği verilecek.

Kişiye ve mekanlara özel kokular üreten La Fann, ilk mağazasını İstanbul Aqua Florya Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde, ikinci mağazayı ise  Demsa Group’un lüks perakende markası Brandroom Emaar Square Mall’da shop-in-shop konseptiyle açtı.

Brandroom’lara bu konsept ile giren ilk Türk markası olarak açılan mağaza; lüksü, zevki, sanatı ve deneyimi bir arada yaşatmayı hedefliyor.  Mağazada satılan ürünlerden elde edilen gelir ise kız çocukları için burs olacak.

Proje hakkında bilgi veren La Fann Kurucu Ortağı Elif Tekgür ve Nil AkmanSosyal sorumluluk projemizle yoluna ışık tuttuğumuz genç kızlar kadar da aydınlık bir mağaza bu. Dünya genelinde alınan her bir La Fann ürünüyle, La Fann kelebeği sizlere dokunuyor ve satıştan elde edilen gelirin büyük bir kısmını Türk Eğitim Vakfı çatısı altında bulunan aile fonumuz 'Türk Eğitim Vakfı (TEV) - İlayda Yarcan Güçlü Kızlar Aydınlık Yarınlar' burs fonuna bağışlıyoruz. Dolayısıyla dokunduğumuz herkesi bu iyilik projesine dahil ediyor ve genç kızlarımızın yolunu aydınlatmakta bize destek olduğunuz için teşekkür ediyoruz" dedi.


5,0/(1)
25 Ocak 2023 Çarşamba
Yorum (0)


Yorum Yazınİçerik hakkında ki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.


Kategori'ye Ait Diğer Haberler