LEAD Network Türkiye, 2024-2026 yol haritasını çizdi

Kategori : Haberler
Oluşturma Tarihi : 10 Mayıs 2024 Cuma

Kadın çalışanlar odaklı 44’ü aşkın ülkede 19 bin üyesi olan LEAD Network, Türkiye’de de hedeflerini büyütüyor. LEAD Network Türkiye, 2024-2026 dönemini içeren yol haritasında her düzeyde yüzde 50-50 temsiliyet hedefliyor.

Türkiye’de perakende ve tüketici ürünleri sektörlerinde üst düzey kadın çalışanlar odaklı dernek statüsünde faaliyet gösteren LEAD Network Türkiye’de 4’üncü dönem yönetim kurulunun göreve gelmesinin ardından yeni dönem çalışmalarına başlandı. Bu çalışmalar kapsamında yönetim ve denetim kurulu üyelerinin katıldığı bir çalıştay düzenleyen LEAD Network Türkiye, bu etkinlikte çeşitlilik, eşitlik ve kapsayıcılık misyonunu merkezine alan dinamik bir strateji oluşturdu. 2024-2026 dönemini içeren bu üç yıllık yol haritasında hedeflerini ortaya koyan dernek, LEAD Network Europe ile uyumlu bir şekilde entegre olan Türkiye vizyonunu küresel ölçekte yansıtmaya hazırlanıyor.

LEAD Network Türkiye

Adile Sultan Sarayında gerçekleştirilen çalıştayda konuşan LEAD Network Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Neslihan Nigiz Ulak, yeni dönemde takımlara liderlik edecek yönetim kurulu ve takım liderlerini temsil ettiklerini ifade etti. Bu takımlar için strateji ve yol haritalarını paylaşan Ulak, “Bu dönem Kuşak Araştırmacısı, Yazar ve Universum Türkiye Lideri Sevgili Evrim Kuran ve Egon Zehnder Türkiye Kıdemli Ortağı Sevgili Murat Yeşildere de Yönetim Kurulu Danışmanı olarak aramıza katıldılar. Eş zamanlı olarak kurumsallaşma yönünde de önemli adımlar atarak sürdürülebilir büyüme için birliğimizi güçlendirdik. Yönetim ve organizasyon yapımızı yeniden tasarlayarak, önceliklerimizi ilerletmek için sağlam bir temel oluşturmaya ve kadın liderlerin yükselmesini desteklemeye devam edeceğiz. Her düzeyde 50-50 temsiliyeti elde etmek için dernek olarak yeteneğimize güveniyoruz’’ dedi. 

Hedefledikleri üç yıllık strateji doğrultusunda belirlenen sekiz öncelikten kendilerine en uygun alanı belirleyen herkesi gönüllü olmaya davet eden Ulak, ‘’Yeni dönemde etki alanımızı da, gönüllü sayımızı da artırarak hedeflerimize ulaşmayı başarma arzusundayız. Dolayısıyla değişimi yaratmak için lütfen gönüllü olun ve bu değişimin aktif destekçisi olun’’ diye konuştu. Türkiye’de güçlü markaların destek verdiği derneğin 102 kurumsal ve 1.400’ü aşkın üyesi bulunuyor.


0/(0)
10 Mayıs 2024 Cuma
Yorum (0)


Yorum Yazınİçerik hakkında ki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.


Kategori'ye Ait Diğer Haberler