“OFİSTE HERŞEY” KAPILARINI KADIN DOSTU MARKALAR'A AÇIYOR

Kategori : Haberler
Oluşturma Tarihi : 19 Mart 2021 Cuma

MOD TASARIM İLE DOST ADIMLAR

Bugün çok özel bir ofise konuk oldum. MOD TASARIM’ın Levent’te oluşturduğu “OFİSTE HERŞEY” konseptiyle tanıştım. Enerjisi mekana sığmayan, mükemmel bir ekip ile mükemmel işlerin ve çözümlerin merkezi olma yolunda oldukça güzel işlere imza atan dostlarla tanıştım.

Mekanda, pozitif ve uyumlu birlikteliklerin oluşturduğu sinerji ile ortaya çıkan bir birleşik enerji hakim. Mekanı gezerken ve mekanın yaratıcısı Sn. Ercan Sicim ve Marka Yöneticisi Sn. Gülden Şenolan’ı dinlerken, buranın, ofis için düşünülen, ihtiyaç duyulan, akla gelen-gelmeyen ayrıntıların uzmanlarının bir araya getirildiği bir kampüs ofis olduğu hissine sahip oldum.

“OFİSTE HERŞEY” KAPILARINI KADIN DOSTU MARKALAR’A AÇIYORÇok güzel bir amaç ile kolektif bir yapıyı topluma ve iş dünyasına kazandırmanın heyecanı ve haklı gururu, konuşmalarının her aşamasında hissediliyordu.

İstanbul’un göbeğinde, yalıtımından aydınlatmasına, ergonomisinden şıklığına kadar her ayrıntının düşünüldüğü eğitim ve toplantı salonları ile dinamik ofis yapısı ve tüm ofis işletimlerinin bizatihi uygulamalı görülebileceği, son derece enerji dolu bir ofis çözüm merkezi doğuyor.

“Kadın Dostu Markalar Platformumuz” için de önemli bir merkez olması adına, bu yapının kapılarını ve kaynaklarını, sıcaklık ve samimiyetle sonuna kadar bize açan Mod Tasarım Ailesine teşekkür ediyoruz.

“OFİSTE HERŞEY” KAPILARINI KADIN DOSTU MARKALAR’A AÇIYOR“Evde İşte Eşitlik” Farkındalık Eğitimlerimizi Gerçekleştireceğimiz, Üssümüz”

“Kadın Mobilya Ustaları Yetiştirilmesine Katkı Sağlayacağımız, Tasarım ve Uygulama Kampüsümüz”

“Genç Yeteneklerin Yaratıcı Projelerinin Yatırımcılarla Buluşacağı, Daimi Sergilerimiz”

“Kadın Dostu Markaların Projelerinin Birbirleriyle Etkileşimini Sağlayacağımız, Toplantı Salonumuz”

“OFİSTE HERŞEY” KAPILARINI KADIN DOSTU MARKALAR’A AÇIYOR“Kimi Günün, Kimi Haftanın En Tatlı Molasının Verileceği Kütüphane Cafe” ile bizim için ve yolu kesişen herkes için vazgeçilmez bir mekan olacağını düşünüyorum.

Açılacağı günü heyecanla bekliyorum…

Nazlı Demirel,

Kadın Dostu Markalar Platformu


5,0/(1)
19 Mart 2021 Cuma
Yorum (0)


Yorum Yazınİçerik hakkında ki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.


Kategori'ye Ait Diğer Haberler