Yapı Kredi, Girişimci Kadınlara sınırları Kaldırıyor!

Kategori : Haberler
Oluşturma Tarihi : 01 Haziran 2024 Cumartesi

Yapı Kredi, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) iş birliği ve J.P. Morgan desteğiyle daha önce uyguladığı ‘Sınırları Kaldıran Kadınlar’ programının yeni eğitim serisine 4 Haziran’da başlıyor. Eğitimlerde şirket kurulumundan e-ihracata kadar birçok alanda bilgi verilecek. Eğitimlere katılmak isteyenler bankanın web adresine başvurabilir.

Girişimci kadınların önündeki engelleri aşmaya odaklanan Yapı Kredi, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) iş birliği ve J.P. Morgan desteğiyle daha önce uygulamaya koyduğu ‘Sınırları Kaldıran Kadınlar’ programının yeni eğitim serisine başlıyor.

Programın ikinci dönemini 4 Haziran’da başlatacak olan Yapı Kredi, müşterisi olmayan kadınlar da dahil tüm kadın girişimcileri ‘Sınırları Kaldıran Kadınlar’ eğitimine davet ediyor.

E-ihracat alanında kadın girişimcilere destek veren ve bu alanda çeşitli projeler hayata geçiren Yapı Kredi’nin 4 Haziran’da başlayacak eğitim programı, Coniwi tarafından online olarak uygulanacak.

Ücretsiz olacak eğitimlerde; şirket kurulumu, hedef pazar ve rakip analizi, lojistik süreçler, lansman stratejileri ve reklam türleri gibi zengin içerikler sağlanarak, kadın girişimcilerin e-ihracat alanında sürdürülebilir gelişimleri desteklenecek.

Son Başvuru Tarihi 3 Haziran

Eğitimi başarıyla tamamlayan kadın girişimciler sertifika almaya hak kazanmasının yanı sıra ayrıca tüm katılımcılara da Yapı Kredi’nin ‘Kadın Girişimci Destek Paketi’nden özel indirimli destekler sağlanabilecek. Eğitim programının sonrasında jürinin seçeceği 20 kadın girişimciye de Coniwi tarafından ücretsiz e-ihracat danışmanlığı da sunulacak. Kadın girişimcilerin online kanallardan e-ihracata başlayabilmesi için gerekli her adımda desteklenmesinin sağlanacağı program kapsamında kadınların iş dünyasına katılımında sınırlar aşılacak. Yapı Kredi’nin ‘Sınırları Kaldıran Kadınlar’ programının ikinci dönemine 3 Haziran 2024 tarihine kadar yapikredikobi.com.tr web sitesinden başvurulabilecek.


0/(0)
01 Haziran 2024 Cumartesi
Yorum (0)


Yorum Yazınİçerik hakkında ki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.


Kategori'ye Ait Diğer Haberler