YOUTHALL’DAN GELECEĞİN KADIN LİDERLERİ İÇİN ÖZEL ZİRVE

Kategori : Haberler
Oluşturma Tarihi : 29 Şubat 2024 Perşembe

Gençlerin kariyer platformu Youthall, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel olarak farkındalık yaratacak “Inspiring Women Career Summit” zirvesini düzenliyor. 6 Mart‘ta online, 7-8 Mart’ta ise Kolektif House Maslak'ta fiziki olarak gerçekleştirilecek ve başarı hikayeleri ile ilham veren kadın liderleri, geleceğin liderleriyle buluşturacak olan zirveye, üniversitelerin İİBF, Mühendislik, Fen Bilimleri bölümlerinde öğrenimine devam eden öğrenciler ile yeni mezun adayların katılacak.

Gençlerin kariyer platformu Youthall, düzenlediği zirve ve etkinlikler aracılığıyla gençlerin kariyer yaşamına rehberlik etmeyi sürdürüyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel olarak düzenleyeceği Inspiring Women Career Summit’te geleceğin liderlerini 3 gün boyunca farklı sektörlerden bambaşka yetkinliklere sahip kadın liderlerle tanıştıracak. Alternatif Bank ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek zirvede; Adel-Faber Castell, Akçansa, Alternatif Bank, AstraZeneca, ATÜ Duty Free, BAT, Borçelik, Borusan Holding, BTS & Partners, Carrefoursa, CCI, Coşkunöz Holding, Doğan Holding, Enerjisa Enerji, EVYAP, Ford Otosan, Garanti BBVA, Mapfre Sigorta, Menarini Türkiye, Norm Holding, OGGUSTO, Olgun Çelik, Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB), SOCAR Türkiye, Viatris ve Yıldırım Holding gibi alanında öncü şirketlerden ilham veren kadın liderler, Youthall çatısı altında geleceğin lider adaylarına yol haritası sunacak.

Gençlere hedef odaklı, yol gösterici yaklaşım sunacak

Inspiring Women Career Summit, iş yaşamında değer üreten kadın liderlerin kariyer yaşamlarındaki çok önemli kilometre taşlarını ve edindikleri farklı yetkinliklerin liderlik vizyonlarına kazandırdıklarını gençlere aktaracak. Gençlere, yolun henüz başındayken kadın liderlerin ilham verici başarı hikayeleri üzerinden hedef odaklı, yol gösterici bir yaklaşım sunacak zirveye katılanlar, her gün için bir sertifika almaya hak kazanacak. 3 gün boyunca tüm oturumlara katılanlar ise zirveden 3 sertifika ile ayrılacak.

Etkinlikle ilgili detaylı bilgi için https://www.youthall.com/en/event/inspiring-women-career-summit-hibrit-1/ adresini ziyaret edebilirsiniz.


0/(0)
29 Şubat 2024 Perşembe
Yorum (0)


Yorum Yazınİçerik hakkında ki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.


Kategori'ye Ait Diğer Haberler