KADIN DOSTU MARKALAR 2024 FARKINDALIK ÖDÜLLERİ BAŞVURULARI TAMAMLANDI

Kategori : Haberler
Oluşturma Tarihi : 16 Ocak 2024 Salı

Yoğun ilgi ile başvurulan ve bu yıl 4.’sünün düzenleneceği “Kadın Dostu Markalar 2024 Farkındalık Ödülleri” programına başvurular tamamlandı. Değerlendirme sonuçları 15 Şubat 2024 tarihinde açıklanacak.

2021 yılından bu yana her yıl “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” haftasında toplumsal cinsiyet eşitliği bilincine hizmet eden, kadın haklarını savunan, kadın gücünü destekleyen, kadınların toplumda her alanda eşit hak ve özgürlüklerinin olduğu bilinciyle çalışmalarına yön veren ve marka gücüyle bu yönde farkındalık adımları atarak toplum bilincine hizmet eden kadın dostu uygulamalar ve projeler gerçekleştiren markaların ödüllendirildiği Kadın Dostu Markalar Farkındalık Ödülleri Programı’nın 2024 yılı başvuruları tamamlandı.

kdm 2023 kırpıkToplumsal cinsiyet eşitliği bilinci çerçevesinde şekillenerek farkındalık yaratacak konular üzerinde adımlar atan, atılan bu adımların karşılığını toplumda artırmaya devam eden ve hayata geçirdikleri projelerle, Platform üzerinden programa başvuran markalar arasından, 7 farklı kategoride 25 marka/proje ödül almaya hak kazanacak.

Proje Kimlik Formları ile Seçici Kurul’un değerlendirmelerine sunulacak olan başvuruların sonuçları 15 Şubat 2024 tarihleri arasında ödül almaya hak kazanan markalara iletilecek.

Toplam 7 kategoride değerlendirilecek olan eşitlik, çeşitlilik ve kapsayıcılık konularını destekleyen farkındalık projelerini hayata geçirmiş 25 değerli markamıza, 6 Mart 2024 tarihinde İşSanat Oditorium Salonu’nda gerçekleşecek özel bir tören ile ödülleri takdim edilecek.


0/(0)
16 Ocak 2024 Salı
Yorum (0)


Yorum Yazınİçerik hakkında ki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.


Kategori'ye Ait Diğer Haberler