KADINLARIN ADİL ÜRETİMLERİNİ DESTEKLEME PROJESİNİN TANITIMI!

Kategori : Haberler
Oluşturma Tarihi : 17 Ekim 2022 Pazartesi

Türetim Ekonomisi Derneği, Fransa'nın Ankara Büyükelçiliği desteği ile Kadınların Adil Üretimlerini Destekleme Projesi’ni yürütmeye başladı. Proje tanıtımı 25 Ekim’de İzmir Fransız Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Fransa'nın Ankara Büyükelçiliği desteği ile Türetim Ekonomisi Derneği tarafından yürütülen Kadınların Adil Üretimlerini Destekleme Projesi’nin temel amacı, işini sürdürülebilir ve daha yeşil hale getirmek için desteğe ihtiyaç duyan üreticilere çevrimiçi, kolay, erişilebilir materyaller ve derslerden oluşan bir e-öğrenme programı sunmak.

Proje tanıtımı 25 Ekim 2022 tarihinde, 18:30-21:30 saatleri arasında İzmir Fransız Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Etkinlik programında ‘Türetim Ekonomisi; Uygulaması’ başlığında bir panel düzenlenecek. Türetim Ekonomisi Derneği Proje Koordinatörü Büşra Yar kolaylaştırıcılığında projenin içeriğine dair bilgi aktarımı da yapılacak panelde Türetim Ekonomisi Derneği YK Başkanı, Good4trust Kurucusu ve Kışkırtıcısı Dr. Uygar Özesmi, Fransa Ankara Büyükelçiliği Sivil Toplum ile İlişkiler Sorumlusu Romain Lachambre, Tarla Kuşu Kurucu Ortağı Ülker Yıldırımcan ve Eski İskele Artizan Reçeller Kurucusu Vuslat Oktay yer alacak. Ardından ‘Sorunlara Çözüm Bulanlar Paneli’ düzenlenecek.

Good4Trust Türetici İlişkileri Sorumlusu Hatice Hanne Uysal kolaylaştırıcılığında gerçekleşecek panelde Aktivist ve Çiftçi Nebile Bayrak yereldeki gelişmelerden bahsedecek. Panelde konuşmacı olarak Immunflex Kurucusu Tijen Ziyal, Kadın Balıkçılar Derneği Sorumlusu Huriye Göncüoğlu ve Fitosofia Kurucusu Şaduman Karaca yer alacak.

Kadınların Adil Üretimlerini Destekleme Projesi’ne dair detayların ele alınacağı etkinlik aşağıda yer alan formu dolduran herkesin katılımına açık olacak.

Proje Tanıtımı Katılım Formu : https://docs.google.com/forms/d/12rMlAV840yqI1udg0NOwoj5TMdVoDeuFkh0Tt27zVEE/prefill

Proje Hakkında Detaylı Bilgi Linki : https://turetimekonomisi.org/kadinlarin-adil-uretimlerini-destekleme-projesi/



5,0/(1)
17 Ekim 2022 Pazartesi
Yorum (0)


Yorum Yazınİçerik hakkında ki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.


Kategori'ye Ait Diğer Haberler