Saat&Saat’in 'Akıllı Saatler Öğrenci Gelişim Kurumsal Sosyal Sorumluluk' projesi 3. yılında

Kategori : Haberler
Oluşturma Tarihi : 26 Nisan 2024 Cuma

Çocuklara ‘akıllı zaman yönetimi’ kavramı konusunda farkındalık oluşturmayı hedefleyen Saat&Saat’in 'Akıllı Saatler Öğrenci Gelişim Kurumsal Sosyal Sorumluluk' projesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle 65 bin öğrenciye ulaşmak için yeniden hayat buluyor.  

Çocuklar, tüm ebeveynlerin göz bebeği… Onların gelişimi, yetişmesi, başarısı şüphesiz herkesi mutlu eder. Çocukları bu başarıya taşıyan süreç ise zamanla gerçekleşir. Zamanın en önemli göstergesi ise saatler… Saat&Saat da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın kutlanmaya hazırlandığı bu günlerde çocukların sağlıklı büyümelerine ve başarılı bir geleceğe adım atmalarına destek olmayı bir kez daha hatırlatıyor.

Saat&Saat

Dünyaca ünlü markaların Türkiye'deki tek yetkili distribütörü olan Saat&Saat’in üç yıldır sürdürdüğü 'Akıllı Saatler Öğrenci Gelişim Kurumsal Sosyal Sorumluluk'  projesi, geleceğin çocuklarına zamanlarını daha verimli kullanma becerisi kazandırmayı amaçlıyor.

Proje ile 65 bin öğrenciye ulaşılması hedefleniyor

Saat&Saat, çocuklara verdiği önemi gösteren bu projesi kapsamında, küçüklerin bedensel sağlık ve gelişimlerini desteklemek için ‘akıllı biyolojik saat’ ve ‘akıllı zaman yönetimi’ kavramlarını öne çıkarıyor. Özellikle öğrencilerin internet, tablet, TV, bilgisayar gibi teknolojileri kullanırken eğitim, spor, aile ve arkadaş dengesini kurmalarına yardımcı olmayı amaçlayan proje ile bu yıl Türkiye genelinde 300 okul ve 65 bin öğrenciye ulaşılması hedefleniyor. Saat&Saat, projeyi İstanbul, Ankara, İzmir ve Edirne illerindeki Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri iş birliğiyle yürüterek çocuklara ulaşıyor. 


0/(0)
26 Nisan 2024 Cuma
Yorum (0)


Yorum Yazınİçerik hakkında ki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.


Kategori'ye Ait Diğer Haberler