PEPSICO TÜRKİYE’NİN YENİ CFO’SU: BURCU KANDEMİR ŞEN OLDU

Oluşturma Tarihi : 03 Eylül 2025 Çarşamba

PepsiCo’da uzun yıllardır üstlendiği uluslararası finans liderliği görevleriyle dikkat çeken Burcu Kandemir Şen, 1 Eylül itibarıyla PepsiCo Türkiye CFO’su oldu.

Uzun yıllardır PepsiCo bünyesinde üstlendiği kritik finans liderliği görevleriyle önemli başarılara imza atan Burcu Kandemir Şen, 1 Eylül itibariyle PepsiCo Türkiye CFO’su olarak atandı. Burcu Kandemir Şen yeni görevinde, uluslararası deneyimi ve güçlü liderlik vizyonuyla PepsiCo Türkiye’nin finansal stratejilerine katkı sağlamaya devam edecek.

Marmara Üniversitesi İngilizce İşletme bölümü mezunu olan Burcu Kandemir Şen, 2005 yılında Pepsi Bottling Group’ta Finansal Planlama Uzmanı olarak çalışmaya başladı. 2011 yılından itibaren PepsiCo çatısı altında çeşitli üst düzey finansal görevlerde bulunarak önemli başarılar elde etti. 2013 ile 2015 yılları arasında Doğu Avrupa Finansal Planlama ve Analiz Müdürü, 2015 ile 2018 yılları arasında Doğu Avrupa İçecek Kategorisi Tedarik Zinciri Finans İş Ortaklığı görevlerini üstlendi. 2018’de Avrupa ve Sahra Altı Afrika Bölgesi BT CFO’su, 2019 ile 2022 yılları arasında ise Pepsi Lipton Avrupa CFO’su, son olarak da Belarus, Kafkasya ve Orta Asya (BCCA) Bölgesi CFO’su olarak görev yaptı.


0/(0)
03 Eylül 2025 Çarşamba
Yorum (0)


Yorum Yazınİçerik hakkında ki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.


Kategori'ye Ait Diğer Haberler
kapatKurumsal Üyelik Formu

Üyelik kapsamında, Kurumsal Üyelerimize haber sitemizde, dijital yayınlarımızda, eğitimlerimizde ve ihtiyaç duydukları farkındalık projesi arayışlarında önemli avantajlar sunuyoruz. Bu avantajların yanı sıra sizleri de üyelerimiz olarak yanımızda görmek ve başarılarımıza ortak etmek istemenin yanı sıra ulusal ve uluslararası arenada tanıtımlarımıza ve fayda yaratacak olan çalışmalarımıza üyelerimizi de taşımayı planlıyoruz.