FLO GROUP, WEPs İMZACISI OLDU

Kategori : Haberler
Oluşturma Tarihi : 06 Şubat 2024 Salı

İş ve sosyal hayatta fırsat eşitliği konusunda farkındalığı arttırmak için çalışmalarına devam eden FLO Group, Birleşmiş Milletler Kadının Güçlenmesi Prensipleri'nin (The Women's Empowerment Principles-WEPs) imzacısı oldu.

Hayatın her alanında eşitlik, çeşitlilik ve kapsayıcılığı savunan, bu ilkeler doğrultusunda kadının güçlendirilmesi ve ekonomik istihdama katılımını projeleriyle destekleyen FLO Group, Birleşmiş Milletler Kadının Güçlenmesi Prensipleri’nin (The Women's Empowerment Principles-WEPs) imzacısı oldu. Eşitlik, Çeşitlilik ve Kapsayıcılık Komitesi'yle çalışmalarını aralıksız sürdüren FLO Group, fırsat eşitliği konusunda farkındalığı artırmak ve çalışanlarının kariyer yolcuklarında adımlarına güç katmak için ürettiği projelerini WEPs prensipleri doğrultusunda geliştirmeye devam edecek.

“Her Adımımızda Merkezimiz İnsan”

Konuya ilişkin yaptığı değerlendirmeye “FLO Group olarak attığımız her adımda sektörel ekosistemimiz başta olmak üzere toplumumuza değer yaratmak için çalışıyoruz” sözleri ile başlayan FLO Group CEO’su Yenal Gökyıldırım, hayatın her alanında eşitlik, çeşitlilik ve kapsayıcılığı savunan bir topluluk olduklarını, kadınların ve gençlerin güçlendirilmesi ile kimseyi geride bırakmadan özel gereksinimlere uygun çözümlerin hayata geçirilmesi için özenle çalıştıklarını dile getirdi.

Gökyıldırım sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Her Adımımızda Merkezimiz İnsan” değerimizden ilham alarak çalışma arkadaşlarımızın kariyer yolcuklarında adımlarına güç katacak projeleri hayata geçiriyoruz. Eşitlik, Çeşitlilik ve Kapsayıcılık Komitemiz ile hayata geçirdiğimiz tüm uygulamalar aracılığıyla toplumsal cinsiyet eşitliğinin tüm ekosistemimiz için olan önemini vurgulamanın yanında; kadınının güçlendirilmesi ve fırsat eşitliğinin garanti altına alınması için üzerimize düşen tüm sorumluluklarımızı yerine getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bundan sonraki dönemde de WEPs ilkeleri ışığında üzerimize düşen tüm sorumlulukları yerine getirmeye ve hep daha iyisi çalışmaya devam edeceğiz.”


0/(0)
06 Şubat 2024 Salı
Yorum (0)


Yorum Yazınİçerik hakkında ki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.


Kategori'ye Ait Diğer Haberler