Kupa, Konyaaltı Belediyespor’lu kadın sporcuların elinde yükseldi

Kategori : Haberler
Oluşturma Tarihi : 24 Mayıs 2024 Cuma

Hentbolda müthiş mücadelelere sahne olan HDI Sigorta Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası’nda şampiyon belli oldu. Ankara’da düzenlenen yarı final ve final maçlarında rakiplerine üstünlük sağlayan Konyaaltı Belediyespor, zirveye çıkarak, şampiyonluk kupasını müzesine götürdü.

Kadınları birçok alanda yalnız bırakmayan HDI Sigorta, isim sponsoru olduğu Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası’nda şampiyonluk kupasını Konyaaltı Belediyespor kazandı. Ankara’da 4-5 Mayıs’ta oynanan yarı final maçlarında Armada Praxis Yalıkavak ile İzmir Büyükşehir Belediyespor ve Konyaaltı Belediyespor ile Kastamonu Belediyespor takımları mücadele etti. Rakiplerine üstünlük sağlayarak finale çıkan Armada Praxis Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyespor, şampiyonluk için THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu’nda nefes kesen bir mücadele ortaya koydu. Final maçında rakibine 30-21 üstünlük sağlayan Konyaaltı Belediyespor, kürsünün zirvesinde yer alarak şampiyonluk kupasını müzesine taşıdı.

HDI Sigorta Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası

Yarı final maçlarının heyecan dolu olduğunu ifade eden HDI Sigorta Genel Müdürü Firuzan İşcan, mücadelelerin seyir zevkinin üst düzeyde olduğunu ifade etti. HDI Sigorta Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası’na katılan tüm takımlara teşekkür eden İşcan, “Sporcularımızın enerjisini ve azmini canlı izleyebilmek, bizim için büyük bir keyifti” diyerek başta şampiyon Konyaaltı Belediyespor olmak üzere mücadelelere katılan tüm sporcuları kutladı.

Final maçının ardından kürsünün zirvesine çıkarak, HDI Sigorta Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası’nı kazanan Konyaaltı Belediyespor’lu kadın sporculara şampiyonluk kupasını ve madalyalarını Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç ile HDI Sigorta Genel Müdürü Firuzan İşcan birlikte verdi. Finalin en değerli oyuncusu seçilen Konyaaltı Belediyespor kalecisi Sevilay İmamoğlu Öcal’a da ödülünü İşcan takdim ederken, şampiyon takımda sevinç ve mutluluk yüzlere yansıdı. 


0/(0)
24 Mayıs 2024 Cuma
Yorum (0)


Yorum Yazınİçerik hakkında ki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.


Kategori'ye Ait Diğer Haberler