Didem Molay Sevin, Mopak’ın Yönetim Kurulu Başkan Vekili Oldu

Oluşturma Tarihi : 24 Haziran 2026 Çarşamba

Mopak, yeni dönemine hazırlanırken üst yönetiminde önemli bir görevlendirmeye imza attı. Uluslararası şirketlerde yaklaşık 20 yıllık deneyime sahip Didem Molay Sevin’in Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak göreve başladığını duyuran şirket, yeni dönemde kurumsallaşma, yetenek yönetimi ve uluslararası büyümeye odaklanacağını açıkladı.

Mopak, yeni dönemde kurumsallaşma, yetenek yönetimi, uluslararası büyüme, sürdürülebilir dönüşüm ve çalışan deneyimi alanlarına odaklanmayı hedefliyor. Bu kapsamda şirket, Didem Molay Sevin’in Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak göreve başladığını duyurdu. Uluslararası şirketlerde edindiği deneyimi Mopak’a taşıyacak olan Molay Sevin’in liderliğinde genç yeteneklerin şirkete kazandırılması ve Mopak’ın uluslararası büyüme yolculuğunun hızlandırılması hedefleniyor.

Didem Molay Sevin, Syracuse Üniversitesi’nde Pazarlama ve Finans alanlarında çift anadal eğitimi aldı. Kariyerine 2007 yılında Ülker’de başlayan Molay Sevin, ardından Unilever ve Diageo gibi dünyanın önde gelen şirketlerinde çeşitli liderlik pozisyonlarında görev yaptı. Marka yönetimi, satış, inovasyon, ticari strateji ve dijital dönüşüm alanlarında sorumluluklar üstlenen Molay Sevin, son olarak Unilever’de Orta Doğu ve Afrika Bölgesi’nden sorumlu Pazarlama ve Satış Direktörü olarak görev yaptı.


0/(0)
24 Haziran 2026 Çarşamba
Yorum (0)


Yorum Yazınİçerik hakkında ki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.


Kategori'ye Ait Diğer Haberler
kapatKurumsal Üyelik Formu

Üyelik kapsamında, Kurumsal Üyelerimize haber sitemizde, dijital yayınlarımızda, eğitimlerimizde ve ihtiyaç duydukları farkındalık projesi arayışlarında önemli avantajlar sunuyoruz. Bu avantajların yanı sıra sizleri de üyelerimiz olarak yanımızda görmek ve başarılarımıza ortak etmek istemenin yanı sıra ulusal ve uluslararası arenada tanıtımlarımıza ve fayda yaratacak olan çalışmalarımıza üyelerimizi de taşımayı planlıyoruz.